Volkswagen Kever bodemplaat half links achter t/m 7.1972

€ 43,55
Inclusief belasting

Artikel nr 0895

Kever VW

Toepasbaar op:
Kever t/m 7.1972

Klokkerholm

Aantal
Momenteel Uitverkocht

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

volkswagen kever

Kever t/m 7.1972

Tijdens een reparatie, maar ook tijdens een complete restauratie, kun je kiezen om maar een deel van je bodemplaat te vervangen.

Het komt steeds vaker voor dat de restaurateur zoveel mogelijk het originele plaatwerk wil behouden en dan de keuze maakt om niet de complete bodemplaat te vervangen maar alleen het doorgeroest deel.

Deze reparatiedelen zijn geperst uit dik plaatstaal dat gelijk staat, en bij sommige delen zelfs dikker is, dan het plaatmateriaal van de complete bodemplaten.

Alleen de achterste halve bodemplaten voor de Volkswagen Kevers vanaf 8/1972 en later zijn voorzien van de stoelzijgeleiders, bij alle andere modellen en types zal je deze moeten overzetten van je oude bodemplaat of er extra bij moeten nemen.

Naast halve bodemplaten zijn er voor de Volkswagen Kever ook kwart bodemplaten en delen die alleen het gedeelte onder de accu vervangen.

0895
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.