Volkswagen Kever Remschijf voorzijde ongeboord (per stuk)

€ 49,55
Inclusief belasting

Art nr 4282

per stuk ( beperkte voorraad )

vw kever ongeboorde remschijf van zimmerman besteld u bij bugparts

Toepasbaar op:
Kever t/m 9.1992

zimmerman schijfremmen besteld u bij  bugparts in de webshop

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

vw kever ongeboorde remschijf van zimmerman besteld u bij bugparts

Volkswagen Kever t/m 9.1992

Ondanks het grote assortiment velgen die voor onze Volkswagens leverbaar is, zijn er toch velen die iets heel anders in gedachten hebben.

Door een velg te kiezen van een heel ander merk, dus met een andere velgsteek, ben je er bijna zeker van dat er geen tweede VW zal zijn met dezelfde velgen. Helaas is er niet voor iedere steek een passende remtrommel of remschijf leverbaar. De oplossing is heel eenvoudig, een zogenaamde blanke remtrommel of remschijf die je zelf voorziet van de juiste gaten.

Met deze blanke schijven en trommels wordt de keuze aan velgen gigantisch. Het mag vanzelfsprekend zijn dat het boren van de gaten in deze ongeboorde schijven en trommels een precisiekarwei is en alleen mag worden uitgevoerd door vakkundig personeel.

Als je trommels of schijven aanschaft ter vervanging van een al eerder geboorde trommel of schijf, vervang dan beide zijden gelijktijdig, het vervangen van maar een zijde kan leiden tot slechte remeigenschappen.

De remschijven worden geleverd zonder lagers, lagerschalen, lagerschalen, keerringen montagebouten etc, neem deze er extra bij.

4282
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.