VW Kever Hoofdremcilinder b-kwal. Ø17.46mm enkel circuit 1964- - 1
search
  • VW Kever Hoofdremcilinder b-kwal. Ø17.46mm enkel circuit 1964- - 1

VW Kever Hoofdremcilinder b-kwal. Ø17.46mm enkel circuit 1964-

€ 39,59
Inclusief belasting

VW nr 113 611 023 B

Volkswagen Kever  

Toepasbaar op:
Kever 8.1964 en later, enkel circuit

merkloos

Aantal
OP VOORRAAD

help_outlineeen vraag over dit artikel ?
VW Kever Hoofdremcilinder b-kwal. Ø17.46mm enkel circuit 1964-

VW Kever Hoofdremcilinder b-kwal. Ø17.46mm enkel circuit 1964-

VW nr 113 611 023 B

Volkswagen Kever  

Toepasbaar op:
Kever 8.1964 en later, enkel circuit

merkloos

 

 

Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding

 

Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS

  Retour van nieuwe onderdelen binnen 2 weken na aankoop

(Elektrische delen geen retour)

Toepasbaar op:

Volkswagen Kever

Kever 8.1964 en later, enkel circuit

Naast de zeer hoogwaardige A-kwaliteit hoofdremcilinders zijn de meest voorkomende modellen ook leverbaar in een voordeliger alternatief. Kwalitatief zijn deze niet vergelijkbaar met de A-kwaliteit, levensduur en betrouwbaarheid liggen een stuk lager, verwacht er dan ook geen wonderen van.

Let op: Als je wilt bezuinigen op je remmen is dat de keuze die je zelf maakt, je gaat dan akkoord dat er geen enkele vorm van garantie berust op dit type onderdeel.

De hoofdremcilinders worden onderverdeeld in twee soorten, een enkelwerkend en een dubbelwerkend systeem. Het dubbelwerkend systeem werd in het modeljaar 1967 geïntroduceerd, de voor- en achterremmen werden bij het dubbelwerkend systeem gescheiden. Mocht de druk van bijvoorbeeld de voorwielen wegvallen, hou je altijd de achterwielen nog over, bij een enkelcircuit ben je in zo’n geval je complete voetrem kwijt. Het gescheiden remsysteem is te herkennen aan de twee remvloeistof aanvoerpunten vanaf het remvloeistofpotje naar de hoofdremcilinder.

Niet iedere hoofdremcilinder wordt op een gelijke manier geleverd, neem eventueel de vermelde opties er extra bij.

De opgegeven diameter is de zuigermaat, indien je twijfelt, haal je de oude hoofdremcilinder open en meet je de zuiger op voordat je bestelt.

Bij de gescheiden hoofdremcilinders voor de Volkswagen Kever (behalve de VW 1302 en 1303 ), Karmann Ghia en VW Kübel zijn er twee mogelijkheden voorzien van één of twee remlichtschakelaars. Indien je hoofdremcilinder met twee remlichtschakelaars is uitgerust is dit bedoeld voor het waarschuwingslampje op het dashboard wat aangeeft dat er drukverschil optreedt tussen het voorste en achterste remcircuit, ofwel een probleem met de remwerking. Het komt vaak voor dat dit waarschuwingslampje niet aanwezig is maar de hoofdremcilinder hier wel is mee uitgerust, dan is deze ooit vervangen en hierbij het gat voor de tweede remlichtschakelaar afgesloten met een niet aangesloten remlichtschakelaar


  

1201 - 113611023B - 113 611 023B
1 Item
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.