search

Stroomverdeler 009 ontsteking

€ 61,98
Inclusief belasting

VW nr 0231 178 009

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

 

Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding

 

Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS

 

Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

De 009 stroomverdeler is van oorsprong ontwikkeld door Porsche en bedoeld voor de Porsche 912. Bij gebruik van een centraal geplaatste niet originele carburateur of bij gebruik van zijdelinks geplaatste carburateurs is het noodzaak ook de stroomverdeler aan te passen omdat de onderdruk die nodig is voor het vervroegingmechanisme niet meer hetzelfde is dan bij een originele carburateur.

De 009 stroomverdeler werkt uitsluitend met centrifugaal vervroeging waardoor er geen vacuümvervroeging meer nodig is, een centrifugaal vervroeging werkt sneller dan de originele stroomverdeler en is daarom meer geschikt voor snellere motoren. 

De 009 heeft een maximale vervroeging van 21 tot 24 graden bij 3600 toeren per minuut en wordt geleverd inclusief contactpunten, rotor, condensator en bakelieten verdeel kap, de afdichting rond de ontstekingsvoet wordt niet bijgeleverd, deze is los leverbaar (zie opties).

Let op! bij montage van een 009 stroomverdeler moet je twee zaken goed in de gaten houden:

1. De vacuüm vervroeging aansluiting op je carburateur afsluiten.

2. De bougiekabels op 009 stroomverdeler moeten allen één plaats naar rechts verhuizen in vergelijking van de originele stroomverdeler.

2234 / 0231178009
Nieuw product
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.