Volkswagen Kever benzinepompsteun 113127303

€ 3,60
Inclusief belasting LEVERINGSTERMIJN 1 tot 2 DAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD

VW nr 113 127 303

Volkswagen Kever benzinepompsteun 113127303

Volkswagen Kever benzinepompsteun 113127303

Aantal
OP VOORRAAD

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

Volkswagen Kever benzinepompsteun 113127303


Type 1 motoren (behalve 25+30 pk)

 Bij de type1, type 3, CT/CZ en waterboxer (WBX) motoren breekt de steun onder de benzinepomp snel af als je hem uit het motorcarter wilt trekken. Als de steun afbreekt en er blijft een deel in het carter zitten, kantel dan de motor op z’n kop en tik voorzichtig het nog vastzittende deel kapot. De stukken vallen dan uit het carter en de nieuwe steun kan worden gemonteerd. Als de motor ingebouwd is, probeer dan voorzichtig de stukjes uit het blok te vissen. Laat de motor 5 minuten draaien en ververs direct de olie (ook de zeef goed schoonmaken) voor het geval er toch stukjes in de motor zijn gevallen. Het blijft een gevaarlijke operatie, heel voorzichtig in één stuk eruit trekken blijft de beste optie, je bent dus gewaarschuwd.

De benzinepompsteun heeft als hoofdfunctie om warmteoverdracht van de motor naar de benzinepomp tegen te gaan. De term benzinepompsteun is dan ook een verwarrende benaming, warmte-isolator zou een betere benaming zijn. Zowel boven als onder de steun zijn pakkingen te vinden, deze worden er niet bijgeleverd, maar ze zijn wel los leverbaar .

Let op: Het benzinepompaandrijfasje moet soepel door de benzinepompsteun kunnen bewegen, maak de opening in de benzinepompsteun eventueel iets breder (niet van toepassing bij type 4 motoren). Indien het asje niet soepel door de steun kan bewegen, kan dit bij het warmworden van de motor gaan vastzitten waardoor de benzinepomp niet meer wordt aangedreven.

01690 - 113127303 - 113 127 303
5 Items
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.