Nokkenas tandwiel 25 - 30pk

€ 38,10
Inclusief belasting
Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:
Type 1 motoren 25 en 30 pk

Bij de aanschaf van een nieuwe nokkenas is het bij de meest nokkenassen noodzakelijk om ook een tandwiel bij te bestellen. Bij het origineel zit dit af fabriek op de nokkenas geklonken, bij de after-market nokkenassen is dit veelal niet het geval, op deze manier zit je niet vast aan het origineel maar kun je bijvoorbeeld ook een tandwiel monteren met rechte vertanding.

Het hier vermelde nokkenastandwielen is vervaardigd uit aluminium ofwel het zogenaamde standaard exemplaar en als er een tandwiel met rechte vertanding leverbaar is staat deze vermeld op het tabblad alternatieven.

Om een goedkopere oplossing te kunnen aanbieden is het meest voorkomend nokkenastandwiel ook in een B-kwaliteit leverbaar. Hierbij is het wel noodzakelijk om de tanden zo hier en daar bij te vijlen om een soepel lopend geheel te krijgen. Voor diegene die er geen probleem mee hebben om er iets meer tijd in te steken een goed alternatief.

05757
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.