VW Kever Motorafsluitplaat zonder kachel en voorverwarming gaten

€ 21,53
Inclusief belasting LEVERINGSTERMIJN 1 tot 2 DAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD

Art nr 2225

volkswagen kever

Toepasbaar op:
Type 1 motoren voor Kever  alle bouwjaren, 13-15-1600

bugparts

Aantal
OP VOORRAAD

 

Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding

 

Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS

 

Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

volkswagen kever
Type 1 motoren voor Kever en Karmann Ghia alle bouwjaren, en Bus t/m 7.1967:
1300 cc t/m 7.1969
1500 cc t/m 7.1967

Als de motor moet worden uitgebouwd, wordt als eerste de motorafsluitplaat aan de achterzijde verwijderd zodat er ruimte ontstaat om het uitbouwen mogelijk te maken.

Als deze afsluitplaat mist dan zuigt de motor warme lucht op geproduceerd door het uitlaatsysteem. Dat moeten we zoveel als mogelijk zien te beperken. Zorg ervoor dat je geen verre ritten gaat maken zonder deze motorafsluitplaat, zeker in de zomermaanden is de kans op oververhitting erg groot.

De afsluitplaten voor de Volkswagen Kever, Karmann Ghia en Spijlbus zijn er in diverse uitvoeringen, er is keuze uit zwart of chroom met of zonder de gaten voor kachelslangen en voorverwarmingspijpjes.
Deze panelen zijn voor een beperkt aantal bouwjaren beschikbaar. Als je ook het plaatwerkdeel achter de poelie mee vervangt, kun je de afsluitplaat gebruiken voor latere bouwjaren. Hou er tevens rekening mee dat de afsluitplaten met gaten voor de voorverwarmingsbuizen niet zijn voorzien van buisafsluitdelen, wil je dit gelijk als het origineel, zet dan de afsluitdelen over van je oude afsluitpaneel.

2225
1 Item
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.