ruitrubber met sierlijst cabrio

€ 49,55
Inclusief belasting LEVERINGSTERMIJN 1 tot 2 DAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD
Aantal
OP VOORRAAD

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

volkswagen kever cabriolet


Kever 8.1964 en later cabriolet

De ruimte tussen het glas en de deur aan de buitenzijde van de opdraairamen worden bij alle modellen afgesloten met rubbers die tegen het glas klemmen, deze afdichtingen worden ook wel raamlikkers genoemd.

Bij de meeste bouwjaren en modellen zit dit rubber vastgeklonken aan een sierlijst, bij de Kever cabriolet zijn deze rubbers eventueel los leverbaar waardoor je alleen het rubber kunt vervangen door de klinknagels uit te boren. Voor alle andere modellen kun je dit rubber alleen vervangen als je gelijktijdig de sierlijst vervangt. Dit is niet bij alle modellen en bouwjaren het geval, zo zijn de oudere Kever cabriolets en Karmann Ghia’s voorzien van aparte sierlijsten waarmee het rubber wordt vastgeklemd. De rubbers voor de Bus T25 zijn alleen bedoeld voor wagens die niet zijn voorzien van sierlijsten, het rubber is hiermee direct de eindafwerking.

Let op: Bij sommige modellen en of bouwjaren zijn de buitenste rubbers gelijk aan die van de binnenzijde.

7076
1 Item
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.