Deurrubber A-kwaliteit rechts 151831722D

€ 49,55
Inclusief belasting LEVERINGSTERMIJN 1 tot 2 DAGEN, DEZELFDE DAG VERSTUURD

vw nr 151 831 722 D

volkswagen kever cabriolet deurrubber rechts

Aantal
OP VOORRAAD

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:
Kever cabriolet 8.1964 en later
volkswagen kever cabriolet deurrubber rechts

De deurrubbers, die tussen de deur en de carrosserie zitten, zijn meestal door het vaak openen en sluiten de eerste rubbers die zijn versleten.

Alle deurrubbers worden geklemd of met specifieke klemmen vastgezet. Als dit laatste van toepassing is, dan staan de klemmen vermeld op het tabblad opties.

Er wordt veelvuldig kit of lijm gebruikt om de rubbers vast te zetten in de sponning, dit is niet de juiste manier. Monteer de rubbers zoals origineel door te klemmen in de sponning. Als dit niet gaat, dan mankeert er iets aan je deursponning of je hebt gekozen voor een B-kwaliteit rubber.

Veel deurrubbers zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten, de A-kwaliteit is tot ieder detail gelijk aan het origineel met een perfecte pasvorm. Als je de keuze maakt voor de B-kwaliteit, hou er dan rekening mee dat deze minder gedetailleerd zijn met een mindere pasvorm waardoor de afdichting te wensen overlaat. Ook kan het voorkomen dat er vrij ruim is omgesprongen met de lengte. Kortom de B-kwaliteit is een voordelige rubber maar verwacht er geen wonderen van.

7058 / 151 831 722 D
1 Item
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.