VW Kever Ruitenwisserschakelaar compleet 141955517A

€ 42,98
Inclusief belasting

VW nr 141955517A 

VW Kever Ruitenwisserschakelaar 141955517A

Toepasbaar op:

Kever 8.1967 en later

Aantal
Momenteel Uitverkocht

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

VW Kever Ruitenwisserschakelaar 141955517A

Volkswagen kever van 8/67 - 07/71

De ruitenwissers worden bediend met een knop op het dashboard, de meeste storingen vinden plaats in het ruitensproeiergedeelte van die knop.

Bij de dashboardschakelaars voorzien van ruitensproeier is het van belang dat je deze eerst in het dashboard vastzet, de knop met het drukstaafje monteert, het systeem op druk zet en dan pas testen. De ruitensproeier testen door alleen het staafje erin te steken zonder dat de schakelaar is gemonteerd kan leiden tot het kapot drukken van het staafje of de achterzijde van het ruitensproeiergedeelte. Bij het indrukken zal je weerstand voelen maar hiermee druk je de schakelaar nog niet open (het staafje loopt door een interne geleider), je moet iets verder doordrukken, dit gaat alleen maar als alles goed is gemonteerd.

Let op: Bij het aansluiten van de waterslang op de ruitenwisserschakelaars gaat de slang die het dichtst tegen het dashboard zit naar het tankje en de andere naar de sproeierkop. Deze manier van aansluiten wijkt af van het origineel, bij het verkeerd aansluiten zal de waterdruk de schakelaar beschadigen, beroepen op garantie is in zo'n geval niet mogelijk

141955517A - 2444 -110
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.