Verwarmingskabel montage set (per stuk) 111 298 101 A

€ 1,61
Inclusief belasting

vw nr 111 298 101 A

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:
Kever
Karmann Ghia
Bus met luchtgekoeld motor alleen
Type 3
Kübel civil

De kachel wordt bij alle luchtgekoelde Volkswagens bediend met kabels die vanaf de bedieningshendel naar de kachelpotten lopen. De enige uitzondering hierop is de leger uitvoering van de Kübel, deze is uitgerust met een standkachel en maakt dus geen gebruik van kachelpotten (maar er zijn er intussen al heel veel omgebouwd naar civiele uitvoering die weer wel gebruik maken van kachelpotten).
De montage van de kachelkabel aan de bediengingsarm of box is vaak verroest, verbogen of breekt bij het demonteren. Deze set bevat alle montage delen waarmee de verwarmingskabel wordt gemonteerd, bedoeld voor het origineel model kabel, dus met een verdikt uiteinde. Indien je universele kachelkabels gebruikt (zonder het verdikte uiteinde) neem dan een langer M6 boutje (niet bijgeleverd) anders heb je geen klembereik. Wordt geleverd in een setje voor één zijde.

Let op: het montage tonnetje waarmee de kabel wordt vastgezet heeft een inwendige borging om bestand te zijn tegen motortrillingen, gebruik een tang om het tonnetje vast te houden tijdens het aandraaien zodat de kabel niet wordt beschadigd door het meedraaien.

Toepasbaar op alle Volkswagens met een luchtgekoelde motor en kachelpotten.

Controleer of de bediening soepel verloopt zonder dat de kabels zijn aangesloten en maak (indien nodig) alles weer gangbaar. Indien het geheel niet meer te redden is, vervang dan de complete bedieningsarm of de bedieningsbox. Hieronder staan alle leverbare bedieningsarmen en boxen vermeld, klik op de verwijzing voor een uitgebreider overzicht.

1086 / 111 298 101 A
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.