Volkswagen Panoramabus Remklauw revisie set per zijde 211698471

€ 39,59
Inclusief belasting

VW nr 211 698 471

Volkswagen Panoramabus Remklauw revisie set per zijde nummer 21249 211 698 471

Toepasbaar op:
Bus t/m 7.1972 ( Até systeem)

fte remsystemen

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

Volkswagen Panoramabus Remklauw revisie set per zijde nummer 21249 211 698 471

Bus t/m 7.1972  (Até systeem)

Als je remklauwen remvloeistof gaan lekken of de plunjers zitten vast, dan kun je nieuwe remklauwen aanschaffen. Maar als de slijtage aan de plunjer en binnenwand van de remklauw binnen de perken is gebleven, is revisie de meest voor de hand liggende methode.

Als eerste een opmerking voordat je begint. Als er geen lekkage is ontstaan tussen de twee remklauwhelften, haal ze dan ook niet van elkaar. Als dit door lekkage wel noodzakelijk is, moet je de twee helften laten controleren op vlakheid en eventueel laten vlakken. De oliekanalen worden afgedicht met rubber ringen, gebruik nooit universele ringen maar alleen de ringen dit hiervoor zijn bedoeld. Deze ringen maken geen deel uit van de onderstaande revisie sets, als je ze nodig hebt, moet je ze extra bijbestellen.

De plunjers kun je alleen met luchtdruk verwijderen, ga niet aan de haal met schroevendraaier en een hamer, het enige wat je dan doet is de plunjer beschadigen. Zorg dat je één plunjer vastklemt (bijvoorbeeld met een lijmklem) en zet luchtdruk op de aansluiting van de remslang of remleiding, de plunjer die niet is vastgeklemd komt nu los. Als er één plunjer is verwijderd, dicht je het gat goed af met een doek en zet er een lijmklem op om geen luchtdruk te verliezen om de andere plunjer eruit te persen. Gebruik remcilinder montagepasta op de plunjer, binnenzijde remklauw en afdichtingen rond de plunjer en zet alles weer in elkaar.

De remklauwrevisie set wordt geleverd voor de revisie van één remklauw.

Let op: Het merk van de remklauw en de vorm van de remblokken moeten overeenkomen. Vergelijk dit met hetgeen op je auto is gemonteerd, het komt vaak voor dat er ooit een ander merk remklauw is gemonteerd en dan komt het bouwjaar niet meer overeen.

21249 - 211698471
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.