search

VW Karmann Ghia Deurscharnier links boven 141831401C

€ 61,07
Inclusief belasting

VW nr 141 831 401 C

vw karmann ghia

Toepasbaar op:
Karmann Ghia 1956 (VIN 1 074 874) en later

kg

Aantal
MAIL VOOR LEVERTIJD INFO@BUGPARTS.NL

 

Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding

 

Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS

  Retour van nieuwe onderdelen binnen 2 weken na aankoop

(met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

vw karmann ghia
Karmann Ghia 1956 (VIN 1 074 874) en later

Speling op deurscharnieren kun je bij de Volkswagen Kever en Volkswagen Bus vrij eenvoudig oplossen, door het vervangen van scharnierpennen die in diverse overmaten leverbaar zijn. Voor de Karmann Ghia is dat ook mogelijk, al komt daar wat meer vakmanschap bij kijken.

Als de speling zo groot is geworden dat zelfs een overmaatse scharnierpen niet meer past, moet je het complete scharnier vervangen. Bij een Karmann Ghia is dit sneller een probleem, want die heeft aluminium scharnieren waarbij corrosie de grote boosdoener is. Het eventueel vervangen van scharnierbussen en pennen is daar vaak niet eens meer mogelijk.

Het scharnier van de Karmann Ghia worden aan beide zijden vastgezet met bouten. Bij de Kever en Bus zitten de scharnieren aan de deurzijde vastgeklonken. Als je deze klinknagels uitboort worden ze vervangen door een bout en moer verbinding (M8 x 18 ), precies zoals Volkswagen voorschrijft in de speciale reparatiehandleiding die destijds voor deze werkzaamheid is uitgebracht.

Bij de scharnieren voor de Bus zijn de scharnierpennen nog niet helemaal doorgedrukt, waardoor je het scharnier nog eenvoudig kunt splitsen als dit nodig mocht zijn.

141831401C - 15850 - 0156-500
Nieuw product
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.