Volkswagen Karmann Ghia Big Foot gaspedaal cover

€ 18,14
Inclusief belasting

Art nr 00252

volkswagen karmann ghia big foot gaspedaal

Toepasbaar op:
Volkswagen Karmann Ghia 8.1957 en later

bugparts

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

 

Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding

 

Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS

 

Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

vw karmann ghia
Volkswagen Karmann Ghia 8.1957 en later

Als je nu denkt dat dit Big Foot gaspedaal totaal vernieuwend is, dan heb je met mis, het idee en ontwerp stamt al uit de jaren 70 toen de accessoire industrie hoogtijdagen beleefde.

Het Big Foot gaspedaal is bedoeld om een smal gaspedaal om te zetten naar een groter oppervlak, dat geeft de bestuurder meer rust en vermijdt het continu corrigeren van de voet bij het gas geven.

Het idee om het de vorm van een voet te geven, kwam later en was een schot in de roos. Het ging niet meer om het voordeel van een groot oppervlak maar zijn unieke vormgeving maakte van de Big Foot een onweerstaanbare gadget.

De Big Foot is weer helemaal terug en voor veel bestuurders het accessoire die niet mag missen in zijn of haar klassieke Volkswagen.

Wordt bevestigd met beugels die recht of diagonaal aan de achterzijde over het bestaande gaspedaal wordt gemonteerd, waarbij het eventueel gemonteerde pedaalrubber moet worden verwijderd. Je kunt ook een strip inkorten en voorzien van een nieuw gaatje zodat je het gaspedaal met twee strips vast kunt zetten. Het Big Foot gaspedaal is hiermee universeel toe te passen in vele merken en modellen die voorzien zijn van een gaspedaal met een breedte van maximaal 55 mm.

Geleverd met 2 lengtes boutjes en twee montagestrips.

252
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.