Volkswagen Karmann Ghia Symmetrisch koplampglas 141941115

€ 28,72
Inclusief belasting

VW nr 141 941 115

vw karmann ghia

Toepasbaar op:
Karmann Ghia t/m 7.1960

hella koplampglas

Aantal
LEVERINGSTERMIJN 2 tot 4 DAGEN

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

vw karmann ghia
Karmann Ghia t/m 7.1960

Volkswagen heeft door de jaren heen zowel Bosch als Hella koplampunits gebruikt, voor vele koplampunits zijn de glazen voor beide merken leverbaar en indien destijds van toepassing voorzien van een Europese goedkeuring.

Voor 1960 waren de glazen symmetrisch waarbij de lichtbron in gelijke mate werd verdeeld. Om verblinding van tegenliggers tegen te gaan introduceerde Volkswagen in 1960 de asymmetrisch koplamp, hierdoor werd de lichtbron naar een bepaalde richting gestuurd, in ons geval is dit richting de bermzijde. Dit is niet in ieder land toegepast, in veel landen was de "sealed beam" koplamp al geïntroduceerd waarbij het koplampglas alleen als extra bescherming diende.

Bij de koplampglazen bedoeld voor een "sealed beam" of een H4 verlichtingsunit heb je keuze uit twee kwaliteiten; de A-kwaliteit is identiek aan het origineel en de B-kwaliteit is hier een reproductie van. De helderheid van het glas en het missen van de specifieke Hella kenmerken zijn hierbij de grootse minpunten.

14619 - 141941115
Nieuw product
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.