VW Kever set verlaagde spindels 8/65 en later

€ 41,32
Inclusief belasting

Art nr GK0405-1380

vw kever

Toepasbaar op:
Kever VW1200, VW1300 en VW1500 8.1965 en later

gebruikt onderdeel

Aantal
NIET OP VOORRAAD

  • Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding Betalingen in een veilige omgeving , SSL verbinding
  • Levering kan  per bode of ophalen bij BUGPARTS Levering kan per bode of ophalen bij BUGPARTS
  • Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen) Retour van nieuwe onderdelen (met uitzondering van elektrische delen)

Toepasbaar op:

vw kever
Kever VW1200, VW1300 en VW1500 8.1965 en later


Specificaties:
Verlaging: 63.5 mm
Spoorbreedte verschil: +12.8 mm

Verlaagde spindels zijn de meest ideale manier om je Volkswagen Kever, Karmann Ghia of VW Bus te verlagen zonder de vooras te vervangen of te lassen. Alles blijft origineel zodat je ook geen caster shims, camber regelaars, fuseekogels, stabilisator en andere schokbrekers nodig hebt.

Je vervangt alleen je originele spindels door deze verlaagde exemplaren en je auto is verlaagd. Het grote voordeel van deze methode is dat het rijcomfort niet wordt aangetast, terwijl het uiterlijk en de wegligging wel wordt verbeterd (mits er ook gasgevulde schokbrekers worden gemonteerd).

Bij alle verlaagde spindels is er geen mogelijkheid voor het monteren van standaard stofkappen, maar met wat aanpassingen is dit wel te realiseren.

Opmerking: Voor sommige bouwjaren zijn er extra onderdelen noodzakelijk, die staan als opmerking vermeld. Daarnaast kunnen we melden dat alle spindels uit één stuk zijn vervaardigd, dus geen verlaste originele exemplaren. Bij alle spindels wijzigt de spoorbreedte ten opzichte van het origineel, de extra spoorbreedte staat bij de specificaties vermeld zoals ook de verlaging.

GK0405-1380
Gebruikt
chat Reacties (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.